Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Nelleke, Bernard - Eenvoudige Muziekleer

€ 21,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBLNHa-6696
EAN code MASTEH5105
Omschrijving
De indeling van het boek is zo gekozen dat in het eerste gedeelte de theorie ter sprake komt due nodig is om al snel praktisch te kunnen musiceren. Latere hoofdstukken gaan dieper op de stof in . EENVOUDIGE MUZIEKLEER kan worden gebruikt bij het begin van het muziekonderwijs op basisscholen, het voortgezet onderwijs en muziekscholen; maar ook in harmonie-, fanfare- en koorwereld bewijst het boek zijn dienst. Inleiding muziekleer en noten leren lezen. Met woordenlijst en register.
 

In Bernard Nelleke Eenvoudige algemene muziekleer maakt u stapsgewijs kennis met de grondbeginselen van de muziektheorie, van notenschrift tot maatsoorten en toonladders.

Kennis over muziektheorie is noodzakelijk om muziek te leren begrijpen én een goede muzikant te worden. Het boek is tijdens uw gehele muziekcarrière te gebruiken, van beginner tot gevorderde. Het bij Tolle Lege verkrijgbare Bernard Nelleke Eenvoudige algemene muziekleer is een onmisbaar handboek voor ambitieuze muzikanten om de muziektheorie in korte tijd te leren en te oefenen en een standaardwerk om uw geheugen weer eens op te frissen.

Mede dankzij de gevarieerdheid kan deze geheel vernieuwde uitgave de eerste stappen begeleiden in de fascinerende wereld van de muziek.
 
Uitg Nieuw!