Geen producten (0)
Nu tot 50% korting!
-50%
Nelson Mandela in the name of Freedom! (Actie!)
 

Nelson Mandela in the name of Freedom! (Actie!)

€ 13,99 € 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Nelson Mandela is een legende. Een levende ikoon. Een autoriteit. Een moment om stil te staan bij de man, zijn leven en de heroïsche dimensies die beide hebben gekregen. Het is een onwaarschijnlijk leven, dat leidde van het afgelegen Transkei naar de Nobelprijs ceremonie in Olso en het presidentschap van Zuid-Afrika. Een exceptioneel politiek leven dat parallel loopt aan een priveleven gekenmerkt door tragedie en mislukking.

Maar wie is Nelson Mandela echt? Wie is de man achter de legende? Hoe bracht hij het van eenvoudige komaf tot een van de meest bewonderde en wijste mensen op aarde? Waarin vond hij de innerlijke kracht om door te gaan - een kracht die groter lijkt te worden bij elke tegenslag? Is geweldloosheid zijn enige wapen in de strijd tegen onrecht? Waarom was hij explosieven expert binnen het ANC in de jaren zestig?

'Nelson Mandela - In The Name Of Freedom' onderzoekt de moeilijke weg en fascinerende tegenstellingen in een leven dat gewijd is aan één hoger doel. Een bijzonder portret van een bijzonder mens.

Nieuw! 54 minuten. Nu van 14,99, toen 9,99 en nu 6,95. Op=OP!