Geen producten (0)
 

Ontdek de wereld met Nijntje (DVD)

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2DVDKi-34216
EAN code 7321932034110
Omschrijving

Nijntje in Europa 
Denk je aan europa dan denk je aan kastelen! En in een kasteel kun je spannende avonturen beleven. Nijntje en nina spelen dat ze de koning en de koningin zijn, alleen kleine knorretje dreigt buiten de boot te vallen... Maar ze verzint een list en brengt iedereen in verwarring. Zo zie je maar weer dat de kleinste ook de slimste kan zijn! 

Nijntje op de Noordpool 
Nijntje en Snuffie gaan met boris en barbara mee naar de noordpool! Nijntje maakt een nieuw vriendje, umik, terwijl snuffie al snel vriendjes is met umik's sledehond husky. Umik laat Nijntje ijsbergen zien en walvissen en de iglo waar hij in woont... Gedag zeggen is nooit makkelijk, maar het is leuker op de noordpool omdat ze het daar met een neusgroet doen! 

Nijntje in het verre oosten 
Nijntje en Nina reizen met oom vliegenier met het vliegtuig naar het verre oosten. De kleding, de natuur, de gewoontes zijn anders dan ze gewend zijn. Een nieuw vriendje taka nodigt hen uit in het restaurant van zijn ouders en daar hebben ze veel plezier als ze zeewier en rijst proberen te eten met stokjes. 

Nijntje in Afrika 
Nijntje en Nina vliegen helemaal naar Afrika, om op bezoek te gaan bij Nina's familie. Daar ontmoeten ze Nina's nichtje Manu, die een heel goede drummer is. Samen gaan ze op safari en zien ze giraffen, een nijlpaard, leeuwen en apen, die allemaal nog in het wild leven. 

Taalkeuze: Nederlands Beeld: 4:3 Geluid: Dolby Digital 2.0

Uitg. zeer mooi!