Geen producten (0)
 

Alderliesten, Arthur - Zijn als Christus

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd leverbaar
Specificaties
Productcode NBKCL-26100
EAN code 9789087183400
Productcode leverancier de Banier
Omschrijving

Hoe gaan we als christen met onze naaste om? Doordeweeks, in ons werk en op andere plaatsen? Het is soms een worsteling. Niet zelden is het een zoektocht naar de oriëntatie die God ons wijst. Niettemin geeft God in Zijn Woord verrassend veel richtinggevende antwoorden op deze vraag. Ook waar het gaat om de zorg voor onze naaste. Zowel rond het levensbegin, levenseinde als de levenswandel tussen de randen van het leven.

In 52 overdenkingen gaat de auteur in op de drie kernelementen van de christelijke levenswandel: geestelijke eigenschappen, karakter, en denken en handelen. De artikelen zijn gegroepeerd rond de zaligsprekingen, de zeven deugden, de tien geboden, en de zeven werken van barmhartigheid.

Daarnaast behandelt de auteur nog een aantal specifieke thema's, zoals ouderdom, mantelzorg, eenzaamheid, sterven en zorg voor dieren. Arthur Alderliesten (1979) is manager vriendennetwerk bij Lelie zorggroep. Hiervoor was hij directeur van de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK). Hij studeerde bedrijfskunde, communicatie en theologie

Uitg. de Banier, 144 pag. pb. Nieuw!