Geen producten (0)
 

Lewis, C.S. - De zilveren zetel deel 6

€ 17,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-10118
EAN code 9789026625473
Omschrijving

De zilveren zetel van C.S. Lewis is het zesde deel van de beroemde serie ‘De Kronieken van Narnia’Sprankelend vertaald door Imme Dros.

Justus probeert Jill, die zich eenzaam en ongelukkig voelt op de kostschool, te troosten met verhalen over het geheimzinnige land waar hij de afgelopen zomer is geweest. Jill zou daar ook wel naartoe willen. Totaal onverwacht gaat die wens in vervulling. Ze komen erachter dat Rilian, de zoon van koning Caspian, verdwenen is. Aslan geeft 

De eindstrijd van C.S. Lewis is het zevende deel van de beroemde serie ‘De Kronieken van Narnia’Sprankelend vertaald door Imme Dros.

Als Jill en Justus onverwacht weer in Narnia komen, blijkt er iets vreselijks aan de hand te zijn. De sluwe aap Slinks heeft een namaak-Aslan gemaakt en deelt in de naam van Aslan bevelen uit. Veel dieren geloven hem, zelfs als zijn bevelen steeds wreder worden. Tirian, de koning van Narnia, moet snel ingrijpen, voordat de vrede in het koninkrijk in gevaar komt. Het is maar goed dat Pieter, Edmond en Lucy samen met Jill en Justus meevechten in de eindstrijd, die de toekomst van Narnia voor eens en altijd zal bepalen.

Voor kinderen vanaf 10 jaar.

uitgv. Kokboekencentrum, deel  6 192 pag, deel 7 160 pag, Nieuw!