Geen producten (0)
 

Wittpennig, Susanne - Maaike en Domenico deel 6 - Voor Altijd

€ 22,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-1605
EAN code 9789026621017
Omschrijving

Ze zijn er weer! Een beperkte oplage in de oude kaften verkrijgbaar! Deel 6 van Maaike en Domenico: Maaike en Domenico voor altijd... Een beperkte oplage in de oude kaften verkrijgbaar zodat eventje alle delen weer verkrijgbaar zijn in de prachtige oude kaft! Nu 15,00 + 2,95 verzkst. Daar de site prijs qua verzendkosten niet aangepast kan worden, is de verdeling 15,95 voor het boek en 1,95 voor de verzendkosten. Tov de oude prijs heeft u dus de verzendkosten GRATIS! WEES ER SNEL WANT OP=ECHT OP!  Bestelt u minimaal 2 Maaike en Domenico delen dan ontvangt u de verzendkosten retour

Wanneer bij haar moeder kanker wordt geconstateerd, stort Maaikes wereld in. Gelukkig vindt ze bij Domenico veel steun, maar Domenico's vroegere leven als bendelid bedreigt nu ook de veiligheid van Maaike. Ook voelt Domenico zich verantwoordelijk voor het zoontje van zijn omgekomen tweelingbroer, dat opgroeit bij zijn verslaafde moeder. Gelukkig is er een goed contact met Domeni-co's Noorse vader, maar heeft hij grote problemen met zijn moeder die in de prostitutie zit. Dankzij een gesprek met Maaikes klassenlerares die haar een time-out van een halfjaar voorstelt en een gesprek met dominee Siebolt ziet het ernaaruit dat het komende jaar voor Maaike en Domenico toch positief kan uitpakken. Deze populaire serie heeft alles in zich van een echte soap: contrast tussen onder- en bovenwereld, ziektes, psychische jeugdproblemen, ontluikende seksualiteit enz. Maaike is een soms wat al te lethargische heldin die maar al te graag op Domenico's sterke schouder rust. De emoties worden breed uitgemeten: dramatisch en sentimenteel.

Uitgeverij Callenbach, 400 pagina's pb. Nieuw! Slechts beperkt verkrijgbaar en exact dezelfde uitvoering als de eerste druk.

Daar wij alles moeten voorschieten wordt u vriendelijk gevraagd om bij bestelling te betalen. Lukt de IDEAL optie om bepaalde redenen niet, kies van voor OVERBOEKING en betaal het boek per omgaande. Pas dan is uw bestelling definitief.