Geen producten (0)
-48%
Scannen0041 63
 

Rijswijk, C. van - Het is volbracht (Fontein-10)

€ 11,50 € 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-18295
EAN code 9789055519330
Omschrijving

Hangend aan het kruishout van Golgotha sprak de Heere Jezus zeven zinnen. Verspreid over de vier evangeliën in het Nieuwe Testament worden die zeven zinnen opgesomd. Daarbij is het opmerkelijk dat in zowel het eerste als het laatste kruiswoord de Vadernaam wordt genoemd.

Het lijden van de Heere Jezus duurde vanaf het begin van Zijn leven tot in Zijn dood. Dat lijden onderging Hij als Middelaar, om aan het recht van God te voldoen en om Gods deugden te verheerlijken en om Zijn volk te verlossen. Zo is Hij voor alle ware gelovigen 'een Oorzaak van de eeuwige zaligheid geworden'.

Op een eenvoudige en toegankelijke wijze legt de auteur de betekenis van de zeven kruiswoorden uit. voor de leeftijd van 12+

De recensie:  De Fonteinserie is een serie voor tieners waarin gedeelten, personen of speciale geschiedenissen uit de Bijbel worden behandeld door middel van korte overdenkingen. Ze zijn geschreven om op zondagmiddag in een gezin met opgroeiende kinderen te gebruiken als Bijbelstudiemateriaal, maar ze kunnen uiteraard ook door tieners zelf gelezen worden. Het zijn stukjes van 3 tot 5 bladzijden waarin uitleg gegeven wordt over de tijd en situatie waarin de geschiedenis speelde of de persoon leefde. Er staat in ieder stukje een geestelijke en praktische les om over na te denken. In dit deel zijn aan het eind van ieder stukje vragen toegevoegd om over door te praten. Deze serie is echt een aanrader als u op zoek bent naar eenvoudige en toegankelijke stukjes om in een gezin te gebruiken of zelfstandig te lezen!

Uitg. Gebr. Koster, 120 pag. gebonden, Nieuw!