Geen producten (0)
-67%
0a 54
 

Kuijt, Evert - Actie pakket ! Bijna 70% korting!

€ 84,15 € 27,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-23090
Omschrijving

ACTIE!   Supervoordelige en lezenswaardige boeken voor jong en oud!

Toch Marjolein
In deze jeugdroman wordt verteld, hoe jonge liefde door stormen heen kan gaan en ten slotte toch een totaal nieuw begin kan krijgen. Naast de perikelen van Marjolein en haar vriend Jan lopen nog meer lijnen. Die hebben te maken met een jolige taxichauffeur, een jaloerse secretaresse, een hip Duits meisje en de wederzijdse ouders. Een reis door Duitsland brengt uiteindelijk de niet meer verwachte oplossing.

Anneloes kan het aan..
De vader van Anneloes heeft zakelijk problemen met de pa van haar vriend Jan. Anneloes denkt een oplossing te hebben gevonden. Al gaat die oplossing de mist in, toch speelt die een voorname rol in de, gelukkig, gunstige ontwikkelingen. Ook het ongeluk van Jan en de ziekte en het overlijden van een (eerst nog) ongelovige jongen speelt daarbij een belang- rijke rol. Martha, de vriendin van Anneloes, laat zien, wat trouw en opoffering betekenen.

Avonturen op Braamhage
De Van Leertjes gaan eens kijken bij de leegstaande villa Braamhage. Het huis wordt illegaal bewoond door een ontsnapte man uit een inrichting. Met hem maken ze van alles mee. De jongens worden zelfs op de zolder opgesloten in een kast. Daarachter ontdek- ken ze een interessant geheim over Joden in de Tweede Wereldoorlog.

Avonturen op Bocksweert
Bij de ruïne van kasteel Bocksweert buiten het dorp trekt de Van Leertjes enorm aan. Als ze daar eens rondneuzen, vinden ze eerst wat oude dingen. Maar Bocksweert heeft een gevaarlijk geheim, ontdekken de vier kinderen. De politie moet eraan te pas komen. Er worden arrestaties verricht. En wat te denken van een oude onderaardse gang?

Kolja
Voor de omwenteling van de Sovjet Republieken werden christenen daar vervolgd. Kolja moet zich dan ook verstoppen en komt terecht op een vuilstortplaats. Zijn enige vriend is dan de grijze kat. Gelukkig daagt er hulp en komt hij terecht bij een predikantsgezin. Een gevaarlijke activiteit in die tijd is het verspreiden van Bijbels en geestelijke lectuur. Als Kolja daaraan meewerkt, doet hij iets doms. Maar dit leidt op een bijzondere manier tot verandering van zijn twee kwelgeesten.

Ammiël, de zoon van Enan
De jonge Ammiël maakt de doortocht door de Schelfzee en de woestijnreis mee. Hij beleeft spannende avonturen. Ondanks veel tegenstand blijft Ammiël vertrouwen op de God van zijn overleden vader Enan.

De rijke jongen
Dit jeugdverhaal speelt zich af in de jaren’70. Het heeft drie thema’s: vriendschap, jaloezie en verzoening. De bijnaam de ’Rijke jongen’ speelt er een belangrijke rol in. Is de vriendschap tussen de Rijke jongen en zijn vriendinnetje sterk genoeg? Gelukkig kan een aantal zaken, o.a. een oude Joodse kwestie, worden rechtgezet, zowel bij de jongeren als de ouderen in het verhaal.

Joshua
Joshua leeft in de tijd dat de Heere Jezus op aarde was. Hij is de jonge vriend van Simon Petrus. Natuurlijk is het verhaal niet echt gebeurd. Maar de sfeer in die tijd komt dichterbij door alle ingrijpende dingen die Joshua meemaakt. Hij zit zelfs een nacht gevangen in een Romeinse kooi. Joshua hoort en ziet veel over de bijzondere Rabbi uit Nazareth. Ten slotte verandert dit zijn leven totaal. Ook zijn vriendschap met een Romeinse ex-soldaat speelt een belangrijke rol. Kan Joshua toch nog met Esther trouwen?

8 nieuwe boeken voor een spotprijs van 27,99....  OP=OP!   Actie