Geen producten (0)
 

Wiersema, Bert - Opgejaagd

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-23411
EAN code 9789059523418
Omschrijving

Op de eerste dag van de vakantie hoort sportleraar Arie de Jager zijn voordeurbel. Op de stoep staat een hem volkomen onbekende man die juist heel veel van hem blijkt te weten. Hij is het hoofd van een bijbelsmokkelorganisatie die bijbels naar Rusland smokkelt. Er is iets vreselijk mis gegaan en Arie, die vroeger bij de commando’s gezeten heeft, wordt gevraagd te helpen op een levensgevaarlijke missie. 

Omdat er een leven en het voortbestaan van de smokkelroute op het spel staan zegt Arie toe. Nog dezelfde dag wordt hij boven Rusland gedropt. Maar al meteen gaat het hopeloos mis en volgt een adembenemende klopjacht door de wildernis en de straten van Leningrad.  Niemand lijkt te vertrouwen.

Een razend spannend verhaal van de eerste tot de laatste bladzijde, dat je in een adem uit zult lezen. In Nederland is vrijheid van godsdienst. Dat was in de vorige eeuw in Rusland niet het geval. Door het ijzeren gordijn was het land vrijwel afgesloten van de rest van de wereld. Christen zijn was daar letterlijk levensgevaarlijk. In die tijd speelt dit verhaal.

Nog steeds zijn er landen waar je je leven niet zeker bent als je in Jezus gelooft. In dit boek kun je een beetje proeven wat het betekent als je als gelovige voortdurend op je hoede moet zijn.  Dit boek is eerder verschenen onder de titel ‘Noodlanding’

Uitg. Mes, 139 pag. gebonden, Nieuw!