Geen producten (0)
 

Blijdorp, Janwillem - Joel en Jael maken muziek

€ 11,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-29044
EAN code 9789087185718
Omschrijving

Voor Joël en Jael is het laatste jaar op de basisschool aangebroken. In de eerste schoolweek heeft meester Kapitein een verrassing. Groep acht krijgt muziekles! De klas komt alles te weten over notenbalken, muziekinstrumenten en de samenstelling van een orkest. Maar de tweeling heeft zelf nooit een instrument bespeeld. Joël en Jael schaffen een blokfluit aan om daar wat aan te doen, maar het is de vraag of ze ook maar één liedje leren fluiten. Tot overmaat van ramp bedenkt de meester dat de klas wel een orkest kan vormen op de afscheidsavond. Hoe moet de tweeling dit oplossen?

10 jaar en ouder

Uitg. de Banier, 256 pag. gebonden, Nieuw!

-----

U vindt bij ons alle uitgevers als uitgeverij de Banier , Uitgeverij den Hertog , Uitgeverij Gebr. Koster , Uitgeverij Mes , Uitgeverij Groot Goudriaan , Uitgeverij Kok, Uitgeverij de Schatkamer , Uitgeverij de Ramshoorn e.v.a.  U steunt hiermee Adullam Gehandicaptenzorg indien besteld via refoboek.com

U kunt ook voor scholen bij ons terecht voor kerstbestellingen en voor relaties of particlueren ook voor Adullam kerstpakketten... : zelf samengestelde Geschenkpaketten met kaas etc en een boek er in. De volledige opbrengst is dan voor Adullam Gehandicaptenzorg.