Geen producten (0)
 

Leeflang, Johan - Het hunebed (Campers deel 7)

€ 10,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-29046
EAN code 9789087186036
Omschrijving

Drenthe, de provincie van de hunebedden. Sander, Rhodé en Michiel, beter bekend als de Campers, brengen hier de eerste twee weken van hun zomervakantie door. Ze verblijven bij een oom en tante van de vader van de tweeling. Deze mensen zijn beheerdersechtpaar van het landgoed van een steenrijk gezin. Dan blijkt dat criminelen het hebben voorzien op de familie. Wat willen ze? Geld? Schilderijen? De Campers krijgen de schrik van hun leven als Sander wordt ontvoerd. Een foutje van de criminelen, maar wel één met grote gevolgen. Michiel en Rhodé gaan op zoek naar hun broer en vriend, met in hun kielzog de rijkeluiskinderen. Maar of ze daar nu zoveel gemak van hebben? Hun zoektocht mondt uit in een spannende ontknoping.

10 jaar en ouder

Uitg. de Banier, 144 pag. gebonden, Nieuw!.

--------

U vindt bij ons alle uitgevers als uitgeverij de Banier , Uitgeverij den Hertog , Uitgeverij Gebr. Koster , Uitgeverij Mes , Uitgeverij Groot Goudriaan , Uitgeverij Kok, Uitgeverij de Schatkamer , Uitgeverij de Ramshoorn e.v.a.  U steunt hiermee Adullam Gehandicaptenzorg indien besteld via refoboek.com

U kunt ook voor scholen bij ons terecht voor kerstbestellingen en voor relaties of particlueren ook voor Adullam kerstpakketten... : zelf samengestelde Geschenkpaketten met kaas etc en een boek er in. De volledige opbrengst is dan voor Adullam Gehandicaptenzorg.