Geen producten (0)
 

Burghout, Adri - Redding op het randje (Lifeliner2 deel 16)

€ 9,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-29049
EAN code 9789059523845
Omschrijving

deel 16 van de lifeliner serie   Timo en Marjon ontmoeten een oude oom en tante van Marjon die ze lang niet gezien hebben.Na een gezellig bezoek wordt ome Charles ontvoerd.Timo raakt er ongewild bij betrokken en belandt in spannende, teleurstellende en onzekeresituaties. De ontvoerders blijken geharde criminelen te zijn met wie niet valt te spotten.Zal het de familie lukken om het losgeld op tijd te betalen? Timo zet zich in om de ontvoerderstevreden te stellen.

Uitg. Mes, 130 pag. gebonden, Nieuw!     

-----

U vindt bij ons alle uitgevers als uitgeverij de Banier , Uitgeverij den Hertog , Uitgeverij Gebr. Koster , Uitgeverij Mes , Uitgeverij Groot Goudriaan , Uitgeverij Kok, Uitgeverij de Schatkamer , Uitgeverij de Ramshoorn e.v.a.  U steunt hiermee Adullam Gehandicaptenzorg indien besteld via refoboek.com

U kunt ook voor scholen bij ons terecht voor kerstbestellingen en voor relaties of particulieren ook voor Adullam kerstpakketten... : zelf samengestelde Geschenkpaketten met kaas etc en een boek er in. De volledige opbrengst is dan even al het andere op refoboek.com , voor Adullam Gehandicaptenzorg.