Geen producten (0)
 

Blijdorp, Janwillem - Expeditie Okavango

€ 9,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-29052
EAN code 9789059523869
Omschrijving
Nu de daders van de lafhartige vergiftiging van Sutherland’s Paradise veilig achter de tralies zijn opgesloten, maakt dokter Nicolson samen met de rangers, geholpen door Amy en Eto, de balans op. Tot hun grote schrik ontdekken ze dat er veel meer dieren zijn omgekomen dan ze dachten. Om ervoor te zorgen dat de toeristen blijven komen, moet de wildstand worden aangevuld. Gelukkig heeft de Chinese filmmaker Zhang een oplossing bedacht: Expeditie Okavango. Amy en Eto mogen mee, als hun vaders, samen met meneer Zhang en zijn zoon Hu, naar de Okavango Delta vertrekken om de plannen te verwezenlijken. Dan probeert een oude vijand roet in het eten te gooien …   Hoe dit afloopt is te lezen in het vierde deel van de serie ‘De jonge rangers’:  ‘Expeditie Okavango’.
 
Vanaf: vanaf 10 jaar
 
Uitg. Mes, 172 pag. gebonden, Nieuw! 
 

Verschijnt DV september 2021, bestel tijdig bij Adullam Gehandicaptenzorg op refoboek.com en steun Adullam!

------

U vindt bij ons alle uitgevers als uitgeverij de Banier , Uitgeverij den Hertog , Uitgeverij Gebr. Koster , Uitgeverij Mes , Uitgeverij Groot Goudriaan , Uitgeverij Kok, Uitgeverij de Schatkamer , Uitgeverij de Ramshoorn e.v.a.  U steunt hiermee Adullam Gehandicaptenzorg indien besteld via refoboek.com

U kunt ook voor scholen bij ons terecht voor kerstbestellingen en voor relaties of particulieren ook voor Adullam kerstpakketten... : zelf samengestelde Geschenkpaketten met kaas etc en een boek er in. De volledige opbrengst is dan even al het andere op refoboek.com , voor Adullam Gehandicaptenzorg.