Geen producten (0)
 

Wander, Nelleke - Anouska

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-29054
EAN code 9789087186104
Omschrijving

‘Wat zie je allemaal, Nous?’ Alleen opa noemt haar vaak Nous. ‘Een meikever, een lieveheersbeestje, rode klaprozen en het gras is net van zilver door de zon.’ ‘Vind je ’t mooi?’ ‘Ja, heel mooi!’ ‘Kleine dingen ontdek je pas als je jezelf ook klein maakt, anders loop je eraan voorbij.’ Echt opa, om zoiets te zeggen. Wie heeft er zo’n fijne opa als Anouska? Vaak trekken ze samen de natuur in om vogels te kijken. Maar op een dag wordt opa ziek, doordat er een vreemd virus in het land rondgaat. Blijft opa bij haar?

Een ontroerend verhaal over verdrietige én fijne dagen, voor meisjes vanaf ongeveer 10 jaar.

Uitg. de banier, 120 pag. Nieuw!

-----

U vindt bij ons alle uitgevers als uitgeverij de Banier , Uitgeverij den Hertog , Uitgeverij Gebr. Koster , Uitgeverij Mes , Uitgeverij Groot Goudriaan , Uitgeverij Kok, Uitgeverij de Schatkamer , Uitgeverij de Ramshoorn e.v.a.  U steunt hiermee Adullam Gehandicaptenzorg indien besteld via refoboek.com

U kunt ook voor scholen bij ons terecht voor kerstbestellingen en voor relaties of particulieren ook voor Adullam kerstpakketten... : zelf samengestelde Geschenkpaketten met kaas etc en een boek er in. De volledige opbrengst is dan even al het andere op refoboek.com , voor Adullam Gehandicaptenzorg.