Geen producten (0)
1 2
 

Duinen, Sj. van - De avonturen van Wouter

€ 16,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-3233
EAN code 9789033123085
Omschrijving

Dit boek gaat over Wouter. Wouter is enig kind en heeft helemaal geen vriendje. Nu moet hij alles alleen doen. Niks aan.
De oude boer Brand doet bijna nooit aardig tegen hem. En Jos, een grote jongen, plaagt hem altijd. Ook niks aan. Maar al moet Wouter alles alleen doen, toch beleeft hij veel avonturen.
Het begint al met die griezelige praathond. En dan is er opeens een kippendief. Ook is er een geheim met de ezel van Daan en Gakkie de gans.
Hendrik van boer Brand heeft postduiven. Al breng je die nog zo ver weg, ze komen toch weer terug in hun hok. Zal een kanarie dat ook kunnen? Wouter probeert het gewoon.
Als het heeft gesneeuwd, heeft Wouter niemand die met hem wil sleeën. Maan dan komt Jos, die wil het wel. Opeens doet hij aardig tegen Wouter. Zal dat goed aflopen?
Als Wouter met boer Brand mee mag naar Urk, beleeft hij weer van alles. O, wat heeft Wouter veel te vertellen als hij thuiskomt. En... hij praat ook al een beetje Urkers. Een prachtig voorleesboek

Voorlezen vanaf 4 jaar.
Zelf lezen vanaf 7 jaar.

Dit grote Wouterboek geeft uren lees- en voorleesplezier. De verhalen over Wouter verschenen eerder in 6 losse deeltjes.

235 pagina's gebonden. Nieuw!