Geen producten (0)
1 2
 

Stoop, Nellie - Operatie gedeelde nood

€ 4,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-3350
EAN code 9789059521322
Omschrijving

Aaliyah woont als dochter van een expat tijdelijk in Irak. Als ze op een warme dag samen met haar vriendinnen verkoeling zoekt in het zwembad, wordt haar aandacht getrokken door een groep militairen die stoeiend het water in plonst. Algauw blijkt dat ze smoorverliefd is. Maar... ze had zich stellig voorgenomen niet haar leven te delen met een militair, die z'n leven nooit zeker is.

Toch lukt het haar niet Steve uit haar gedachten te zetten. Als Steve na een aanslag gewond raakt, bedenkt Aaliyah een slim plan: Operatie Gedeelde Nood. Gewonde militairen worden voortaan bij hen thuis verpleegd, zodat de kans dat ze op de basis het doelwit van de rebellen worden minder is en zij Steve dagelijks kan ontmoeten. Vanaf dat moment volgt in Baqubah de ene aanslag op de andere. Aaliyah's ouders besluiten terug te gaan naar Engeland. Aaliyah verzet zich hevig, totdat er iets gebeurd waardoor ze geen keus meer heeft. Ondanks alles beseft ze dat het God is die haar leven leidt.

Een jeugdboek/jeugdroman voor 16+ lezers

178 pagina's gebonden. Nieuw! Zeer lage prijs! Nu van 12,50 voor 4,50. Alleen te bestellen indien 25 euro of meer wordt besteld.