Geen producten (0)
 

Wittpennig, Susanne - Maaike en Domenico deel 5 - Schaduw van het verleden

€ 18,99
Op voorraad
Specificaties
Productcode 8157
EAN code 9789026616808
Omschrijving

HIj is er weer! Maaike en Domenico 5 in oude kaft! OP=OP .. Schaduw van het verleden.... Nu een beperkte oplage in de oude kaften verkrijgbaar zodat eventje alle delen weer verkrijgbaar zijn in de prachtige oude kaft! Nu 15,00 + 2,95 verzkst. Daar de site prijs qua verzendkosten niet aangepast kan worden, is de verdeling 15,95 voor het boek en 1,95 voor de verzendkosten. Tov de oude prijs heeft u dus de verzendkosten GRATIS! WEES ER SNEL WANT OP=ECHT OP!  Bestelt u minimaal 2 Maaike en Domenico delen dan ontvangt u de verzendkosten retour

Maaike is inmiddels zeventien en kijkt met gemengde gevoelens uit naar de terugkeer van Domenico uit Italië. Heeft de therapie hem geholpen om zijn verleden nu eindelijk te laten rusten? En hoe zal het nu verder gaan met hun relatie?

Als Domenico eerder dan verwacht weer op de stoep staat, is inderdaad een hoop veranderd. En voor Maaike het beseft, is ze met Domenico onderweg op een avontuurlijke reis naar Noorwegen. 

Nieuw!  Uitvoering is exact hetzelfde als de eerste druk in oude kaft! OP=OP

Daar wij alles moeten voorschieten wordt u vriendelijk gevraagd om bij bestelling te betalen. Lukt de IDEAL optie om bepaalde redenen niet, kies van voor OVERBOEKING en betaal het boek per omgaande. Pas dan is uw bestelling definitief.