Geen producten (0)
 

Wittpennig, Susanne - Maaike en Domenico deel 3 - Een Beslissing Met Gevolgen

€ 18,50
Op voorraad
Specificaties
Productcode 8159
EAN code 9789026620744
Omschrijving

Deel 3 in de oude kaft is bij ons nu verkrijgbaar! OP=OP! Reserveer tijdig! Een beperkte oplage in de oude kaften verkrijgbaar zodat eventje alle delen weer verkrijgbaar zijn in de prachtige oude kaft! Nu 15,00 + 2,95 verzkst. Daar de site prijs qua verzendkosten niet aangepast kan worden, is de verdeling 15,95 voor het boek en 1,95 voor de verzendkosten. Tov de oude prijs heeft u dus de verzendkosten GRATIS! WEES ER SNEL WANT OP=ECHT OP! Bestelt u minimaal 2 Maaike en Domenico delen dan ontvangt u de verzendkosten retour

De bijna zestienjarige Maaike krijgt een brief van haar vriend Domenico uit Sicilië. De inhoud voorspelt niet veel goeds: Domenico en zijn tweelingbroer Mingo zitten in moeilijkheden. Ze zijn op de vlucht geslagen en terug in Duitsland. Alle gevoelens voor Domenico, die Maaike met veel moeite heeft geprobeerd te onderdrukken, steken de kop weer op. Als ze opnieuw tegenover de broers en hun halfzusje Bianca komt te staan, wordt duidelijk dat de situatie moeilijk op te lossen is. Er zijn problemen met de politie en andere instanties, Bianca heeft een ernstige infectie en Mingo's drugsproblemen lijken uitzichtloos. Maaike, haar ouders en mevrouw Galiani proberen te helpen waar ze kunnen. Alles verandert als door een tragisch ongeluk Maaike's leven opnieuw met Domenico's lot wordt verbonden..

Nieuw! Uitvoering is exact dezelfde als de oude kaften van de eerste druk! OP=OP

Daar wij alles moeten voorschieten wordt u vriendelijk gevraagd om bij bestelling te betalen. Lukt de IDEAL optie om bepaalde redenen niet, kies van voor OVERBOEKING en betaal het boek per omgaande. Pas dan is uw bestelling definitief.

Voorlopig niet meer leverbaar. Is niet bekend of dit boek wordt herdrukt!