Geen producten (0)
1 2
 

Blijdorp, Janwillem - Strijd met gesloten vizier (Floris-3)

€ 16,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-8472
EAN code 9789055517824
Omschrijving

Leverbaar! Na de lange, koude winter in het klooster komt Rudolf Floris halen. Samen met Floris' vriend Dolf, die heeft ontdekt dat het kloosterleven niets voor hem is, reizen ze naar het zuiden. Hun reisdoel is het kasteel van Dolfs vader. Al voordat ze daar aankomen, horen ze dat het niet veilig is in het noorden van het tegenwoordige Limburg. Dit gebied hoort bij het graafschap Gelre, maar de hertog van Brabant heeft er zijn zinnen op gezet. Daarnaast azen zowel de graaf als de hertog op het hertogdom Limburg, dat meer naar het zuiden ligt.

Dolf wil zijn vader niet in de steek laten en reist door naar het kasteel van zijn vader. Omdat heer Rudolf andere verplichtingen heeft, gaat Floris met hem mee. Het kasteel blijkt het middelpunt van de strijd te zijn.

Hoewel Rudolf bij hoog en bij laag blijft beweren, dat hij als minstreel geen partij mag en wil kiezen, gedraagt hij zich af en toe ronduit verdacht. Floris zou Floris niet zijn, als hij niet het naadje van de kous zou willen weten.

Al gauw ontdekt hij dat de oorlog geen spel is, maar bloedige ernst, en dat niemand in de strijd zijn leven zeker is...

Het boek heeft als voorlopige titel: Strijd met gesloten vizier en is deel 3 van de serie 'Floris de Minstreel'.

Uitg. Gebr. Koster. Nieuw!  Leverbaar!  Let op: bestel meer dan 25 euro want dit boek gaat niet door de brievenbus en 1 boek dan verzenden (wij betalen 7 euro verzkst voor pakketpost' elders is dat zelfs 7,50); anders krijgt u een link voor 1,95 extra verzkst