Geen producten (0)

Koekjesfee - Koekjes, Cupcakes en taarten

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Voor een kind is een feestelijke gelegenheid - een verjaardag,  de kampioenstitel van de club of zelfs de opendeurdag van de school - iets om naar uit te kijken, om van te dromen of zelfs om nachten niet van te slapen.

En bij een feest hoort gebak. Nee, geen saaie taart of een gewoon cakeje, maar iets waar je zoon of dochter bij de aanblik alleen al gaat glunderen. En wat is er leuker dan zelf aan de slag gaan?

Je eigen koekjes, cupcakes en taarten bakken en versieren is echt niet moeilijk. Het is een plezierige, creatieve bezigheid waarmee je eer kunt behalen. Niet veel inspiratie? Geen nood, de Koekjesfee helpt je een handje met haar boek Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeestjes.

In het boek staan ongelofelijk leuke ideetjes om je zoon of dochter te verrassen met zelfgemaakte en versierde koekjes, cupcakes en taarten: medailles, maskers, elfjes, vrolijke dieren, aliens, een prinsessentaart of een ridderkasteel....

Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeestjes is een heerlijk boek dat je uitnodigt om het feestvarken extra in de bloemetjes te zetten.

De Koekjesfee (°1972) leerde het bakken van haar oma. Vele jaren later begon de Koekjesfee - mama van 5 - zelf taarten te bakken en te versieren voor de verjaardagspartijtjes van haar kinderen. Omdat ze niet op alle feestjes tegelijk aanwezig kan zijn, publiceert ze nu haar boek Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeestjes. De Koekjesfee geeft ook workshops, is lid van The British Sugarcraft Guild en je kunt haar altijd via haar website vragen stellen.

Uitg. 195 pag. pb. Nieuwstaat en slechts 6,95