Geen producten (0)
 

Pot, Anne Margriet - Zorgen van een Mantelzorger

€ 14,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKCL-25339
EAN code 9789043533423
Omschrijving

Waar doe ik goed aan: mijn moeder met dementie tegenspreken of met haar mee praten? Zal ik klagen over de zorg of is prijzen van wat goed gaat beter? Even tijd voor mezelf of maar weer naar mijn ouders?

Als je ouders of andere familieleden of vrienden zorg nodig hebben, kom je als mantelzorger opeens voor allerlei dilemma's te staan. Dat ondervond ook Anne Margriet Pot. Zij geldt wereldwijd als een deskundige op het gebied van langdurige zorg en dementie. Maar toen haar eigen moeder dementie kreeg en haar vader een ernstig hartinfarct, werd zij op een nog heel andere manier geconfronteerd met mantelzorg en ziekte.

In dit persoonlijke boek gaat de auteur in op twaalf dilemma's die veel mantelzorgers zullen herkennen, maar die vaak onbesproken blijven. De bespreking van elk dilemma is gekoppeld aan een actueel thema in de ouderenzorg.

Prof. dr. Anne Margriet Pot heeft als psycholoog, hoogleraar, beleidsmaker en diplomaat een jarenlange ervaring op het gebied van langdurige zorg en dementie.

Uitg. 119 pag. pb. Nieuw!