Geen producten (0)
 

Chapman, Gary - De vijf talen van de liefde bij dementie

€ 19,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKC-35334
EAN code 9789033804182
Productcode leverancier Ark Media
Omschrijving

Blijven liefhebben als herinneringen vervagen .... Chapmans populaire vijf talen van de liefde gecombineerd met de inbreng van twee zorgprofessionals met expertise met betrekking tot dementie - Gary Chapman

Dementie is ingrijpend, ook voor de naasten van hen die eraan lijden. Voor de kwaliteit van leven is goede begeleiding en ondersteuning heel belangrijk. Hoe kun je een relatie onderhouden met iemand die steeds meer het vermogen daartoe verliest?

De auteurs beschrijven hoe je in verschillende fasen van dementie de vijf liefdestalen kunt inzetten om doelgericht contact te maken en ervoor te zorgen dat iemand met dementie zich veilig en geliefd voelt. Met ervaringsverhalen, achtergrondinformatie en praktische adviezen.

Dr. Gary Chapman is auteur, spreker, voorganger en therapeut. Hij heeft een passie voor mensen en wil hen helpen bouwen aan liefdevolle, blijvende relaties.

Edward G. Shaw was oncoloog tot zijn vrouw op 54-jarige leeftijd gediagnosticeerd werd met Alzheimer. Hij was jarenlang haar mantelzorger, specialiseerde zich in alzheimer-zorg en richtte het Memory Counseling Program op. Deborah Barr is als gezondheidsvoorlichter, spreker en auteur gespecialiseerd in christelijke patiëntenzorg. Gary Chapman

Uitg. 232 pag pb. Nieuw! Gary Chapman