Geen producten (0)
 

Roest, Kees - Niets moet alles mag

€ 16,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKPs-8034
EAN code 9789023970774
Omschrijving

'Denk eens wat positiever!': een kreet die het tegenwoordig goed doet. Je kunt het als werknemer van je werkgever te horen krijgen. Omgekeerd zal het eerder worden gedacht dan uitgesproken. Een man kan het zeggen tegen zijn vrouw. Het kan gezegd worden tegen een depressief iemand. De bedoeling van de ander zal vaak goed zijn, maar wat koop je ervoor?

Positief denken? Makkelijker gezegd dan gedaan! Rationeel Emotieve Therapie (RET) is een manier om je denkstijl ook wérkelijk te wijzigen. Deze methode leert je om vooral nuchter en realistisch te denken en je zodoende minder gespannen en depressief te voelen. Het zijn niet de gebeurtenissen zélf die je een naar gevoel bezorgen, maar de manier waarop je tegen de gebeurtenissen aankijkt.

In dit boek, dat eigenlijk een werkboek wil zijn, wordt de RET op christelijke leest geschoeid. Daarbij wordt uitgegaan van de Bijbel als Woord van God. Het is bestemd voor ieder die zich minder onzeker zou willen voelen, meer tegen allerlei narigheid opgewassen zou willen zijn en minder met zichzelf en anderen in de clinch zou willen liggen. Het woordje moeten speelt een sleutelrol. Mensen in het algemeen en christenen in het bijzonder moeten van alles van zichzelf. Dat het in veel gevallen niet gaat om een bijbels moeten, is één van de vele eye-openers van dit boek.

Uig. boekencentrum, 125 pag. pb. Nieuw!