Geen producten (0)
 

Klijn, Jan W. - Voor Anker (Nieuw!) 1024 pag.

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKRe-10640
EAN code 9789082227000
Omschrijving

Dit boek dat door zo'n diversiteit een breed lezerspubliek zal aanspreken staat garant voor vele uren leesplezier.
Een groot deel van het boek bestaat uit interessante, spannende, waargebeurde reisverhalen van over heel de wereld. Onder andere Brazilië, Amerika, Japan, Thailand, Filippijnen, China, Turkije, Zuid-Afrika en Canada komen aan bod. Daarnaast is de Jasper-serie, die vertelt hoe het leven van een straatarme hoepelmakerzoon tot een gefortuneerd zakenman, helemaal herschreven, erin verwerkt.
Alle gebeurtenissen worden met vaart, realisme en veel kennis van zaken beschreven. De auteur heeft veel naslagwerk verricht, maar het gros van de gebeurtenissen komt voort uit eigen ervaringen. Dat de werkelijkheid
dikwijls spannender is dan fantasie toont de inhoud van dit boek.
Zoals diverse bezoeken aan de wereldberoemde Paul Krugertuin in Zuid Afrika, met spectaculaire verhalen waarin leeuwen en buffels een hoofdrol spelen. Of een reis met een camper door vijftien staten van Amerika met veel interessante gebeurtenissen, waaronder verhalen over de oorspronkelijke bewoners, Indianen. Ook organiseerde de hoofdfiguur vier orgelconcerttoeren voor een bekende musicus door Zuid Afrika. Dat levert een boeiende blik op achter de schermen.

Nieuw 1024 pag.