Geen producten (0)
 

Wit, Martine ea - Uw licht komt

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-14594
EAN code 9789402901351
Omschrijving

Deze verzamelbundel voor het kerstfeest bestaat uit verschillende bijdragen van diverse auteurs. Het boek bevat verhalen en gedichten voor volwassenen en kinderen. De rijke variatie qua vorm en inhoud maakt deze bundel waardevol voor persoonlijke overdenking, maar ook voor gebruik op verenigingen of in ander groepsverband.

Verhalen en gedichten voor Kerst

Zie ze rennen, nachten nadien:
wakende herders die engelen hadden gezien!
'In Bethlehem vind je een pasgeboren Kindje
in doeken gehuld,
de belofte vervuld.'


Het feest van licht en vrede. Zo zou kerstfeest moeten zijn. Maar in deze gebroken wereld worden vrede en licht vaak belemmerd door gebrek en duisternis. Dat ervaren de personages die in de verhalen in deze bundel de hoofdrol spelen. Het komt ook naar voren in de gedichten, die de verhalen afwisselen. En toch... ondanks die gebrokenheid klinkt elk jaar met Kerst de blijde boodschap: Uw Licht komt!

Deze verzamelbundel bevat verhalen en gedichten voor volwassenen en kinderen. Ze zijn gescheven door Janny den Besten, Lianne Biemond-Kasbergen, Janwillem Blijdorp, Anja Bout-Monteau, Maarten Brand, Jeanette Donkersteeg, Marjanne Hendriksen, Eewoud Koolmees, Diny van Leeuwen, Janneke van Reenen, Teus Schep, Jan Vermeulen, Nelleke Wander en Martine de Wit.

Uitg. De Banier, Nieuw!   Laatste exemplaar!