Geen producten (0)
1 2
 

Hartingsveldt-Moree, A. van - (2) Sara en Hagar volgen - Bijbelstudies voor vrouwen

€ 9,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTb-4838
EAN code 9789033634338
Omschrijving

Bijbelstudies voor vrouwen - De vragen: 'Wie ben ik? Wat is de bedoeling van mijn leven? Waarom overkomt mij dit?' zijn voor veel vrouwen herkenbaar. Ze lijken op de vraag die de Engel aan Hagar stelt: Waar kom je vandaan en waar ga je heen? Hagars antwoord en de daarop volgende opdracht van de Engel hebben grote gevolgen voor het leven van elke dag.
Over dit dagelijkse leven gaat het tweede deel in de serie Vrouw Vandaag.
In deel 1 was het de vraag: Wat zegt Gods Woord over de bedoeling van het leven van vrouwen? Welke ‘taakomschrijving’ geeft de Heere? De Bijbel geeft aan wat de roeping van de vrouw is. En nu vraagt de Heere Hem te volgen van dag tot dag. Dat is het thema van deel 2. Ook daarvoor geeft Gods Woord onderwijs. In de Bijbel staan veel levensbeschrijvingen van vrouwen die voorbeelden zijn om vandaag na te volgen. In dit tweede deel volgen we Hagar en Sara.
Deze twaalf Bijbelstudies zijn eerder verschenen in de rubriek Vrouw Vandaag in het christelijke tijdschrift de GezinsGids. Voor dit boekje zijn ze bewerkt en gebundeld. De Bijbelstudies zijn zowel individueel als in groepsverband te gebruiken.

63 pag. pb. Nieuw!