Geen producten (0)
-62%
Nupoort, J. - Korte en eenvoudige catechesatie
 

Nupoort, J. - Korte en eenvoudige catechesatie

€ 39,90 € 15,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTc-3697
EAN code 9789055516919
Omschrijving

Jan Nupoort (1733-1781) was catecheet te Schoonhoven en later predikant te Batavia in Oost-Indië. Hij catechiseerde de kerkelijke jeugd uit het Kort Begrip en de Heidelbergse Catechismus. De belijdeniscatechisanten onderwees hij uit het bekende Voorbeeld der Goddelijke waarheden van Abraham Hellenbroek.
Nupoorts liefde voor de waarheid en zijn bemoeienis met de jeugd van de gemeenten zijn treffend en maken hem tot een gewaardeerd catecheet.

De Korte en eenvoudige catechisatie van Nupoort kunnen we een handleiding bij het catechisatieboekje van Hellenbroek noemen. Elke vraag van Hellenbroek is uitgebreid met een aantal vragen en antwoorden die er dieper op ingaan. Het geheel vormt een gedegen basis voor de kennis van de geloofsleer.

Kortom, een betrouwbaar leerboek voor de oudere catechisanten, belijdeniscatechisanten en hen die catechisatie mogen geven.

614 pag. gebonden. Nieuw! - Alleen te bestellen bij een bestelling van meer dan 25 euro omdat het niet door de brievenbus kan, anders 1,95 verzkst. extra. Bestelt u het toch alleen, dan wordt het netjes opengeslagen verzonden.