Geen producten (0)
 

Budding, ds. D.J. - Alle oog zal Hem zien

€ 20,95
Op voorraad
Omschrijving

In dit Bijbels dagboek bij het boek Openbaring behandelt dominee Budding tekst voor tekst. Hierdoor is dit dagboek ook zeer geschikt als naslagwerk en Bijbelstudieboek. Het verschijnt ter gelegenheid van het 40-jarige ambtsjubileum van de predikant.

Aan Johannes op Patmos is getoond wat er staat te geschieden voordat Christus met wolken zal wederkomen. De Heere wil ons daarin al iets laten zien van de heerlijkheid die Gods kinderen wacht. Maar ook worden wij indringend gewaarschuwd voor de oordelen die zich voltrekken in de toekomst. Hij laat ons zien hoe Hij de weg baant naar Zijn eeuwig en hemels Koninkrijk. Het gaat erom dat we de boodschap van dit Boek ter harte nemen. Zodat we voorbereid zijn op de gebeurtenissen die ons worden beschreven. Maar boven alles dat we bereid zullen zijn, als Hij komt om Zijn Bruid te halen en de wereld te oordelen.

Reeds eerder publiceerde dominee Budding een dagboek over Openbaring. Maar de tekst hiervan is geheel nieuw en daarom valt deze uitgave niet als herdruk te bestempelen. 

Uitg. Nieuw! 368 pag. gebonden.