Geen producten (0)
 

Hutter, Tony - Hoe een spin het leven van een man redde (deel 1)

€ 13,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKWv-15059
EAN code 9789462786462
Omschrijving

Toen Spurgeon als jongetje bij zijn opa en oma woonde, vond hij heel veel spullen in de pastorie razend interessant. Wat hem vooral fascineerde, was iets wat op een plank in de zitkamer stond: een fles met een grote appel erin.

De fles had een smalle hals en Spurgeon kon maar niet begrijpen hoe die grote appel ooit door zo’n smalle flessenhals in de fles terecht was gekomen. Hij dacht er diep over na en piekerde er lang over. Hij kwam er niet uit, maar hij móest het weten!

Op een dag vroeg Charles zijn opa ernaar. ‘Dat moet je zelf uit zien te vinden’, zei opa. (…)

Charles ging naar de fles terug en onderzocht hem van alle kanten. Was de fles ooit gebroken geweest en later weer gelijmd? Nergens was echter een barst te zien. (…)

Hij dacht dat het misschien zou helpen als hij de bril van zijn oma opzette. Aandachtig tuurde hij door de brillenglazen in de fles. Misschien was de appel er in stukjes ingestopt? Maar nee, de appel was echt helemaal heel. (…)

Heb jij enig idee? Hoe zou die grote appel door de smalle hals in de fles terecht zijn gekomen?

Deze verhalenbundel beschrijft allerlei gebeurtenissen uit het leven van Charles Haddon Spurgeon. De tekst is geschreven door dominee Tony Hutter, een Engelse predikant, die net als Spurgeon al jong tot bekering kwam. Door de verhalen leer je Spurgeon steeds beter kennen. Bovendien vind je in elk verhaal iets belangrijks uit de Bijbel.

De 52 verhalen zijn geschikt om bijvoorbeeld op zondag thuis met elkaar te lezen. Ook kun je ze gebruiken als dagboek. Daarnaast zijn ze waardevol voor (zondags)scholen en kinderclubs.

Uitg. de Banier, 141 pag. Nieuw!