Geen producten (0)
-34%
Vuuren, A.C. van - De Christinnereis voor kinderen
 

Vuuren, A.C.H. van - De Christinnereis - Verteld en uitgelegd voor kinderen

€ 15,00 € 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKT-5516
EAN code 9789081862042
Omschrijving

Verteld en uitgelegd voor kinderen.

Als je de Christenreis van John Bunyan gelezen hebt, wil je vaak ook de Christinnereis lezen. Christinne wilde eerst niet op reis. Zij had geen zin en liet haar man alleen gaan. Maar nu begrijpt ze hoe vreselijk dat was. Wat een verdriet krijgt zij over haar zonden.
Op een dag krijgt ook zij een uitnodiging. Samen met haar vier jongens maakt ze zich klaar voor de reis. Ook een meisje, Barmhartig heet ze, gaat mee. Samen maken ze de reis die Christen ook gemaakt heeft. Ze lopen op dezelfde weg als hij en toch gaan de dingen anders.
Er gebeurt van alles tijdens hun reis. Ze komen op gevaarlijke plaatsen waar reuzen of andere vijanden zijn. Maar gelukkig zijn er ook liefelijke plaatsen en krijgen ze echte vrienden. Steeds zien we dat de Heere voor hen zorgt, vanaf het begin tot het einde toe.
 
In dit boek wordt deze reis van Christinne helemaal naverteld voor kinderen. Na elk hoofdstuk is er een uitleg en zijn een paar vragen. Ook staat er boven elk hoofdstuk een Bijbeltekst en is er een psalm bij gezocht. Jonge kinderen kunnen al veel begrijpen en oudere kinderen vinden het vaak ook fijn om deze reis op begrijpelijke manier na te gaan. Zo kan dit boek gebruikt worden in het hele gezin. Het is goed om deze reis te volgen. Let maar eens op hoe het begin is van deze reis, wat er onderweg gebeurt en hoe de reis eindigt.
 
Nieuw!. Ruim 300 pagina's gebonden. Zeer mooi om met de kinderen door te lezen en te overdenken!