Geen producten (0)
1 2
 

Zwoferink, Laura - Kijk en Lees 2 - Bijbel verhalen over het leven van de Heere Jezus

€ 32,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTKb-6370
EAN code 9789033126000
Omschrijving

Verhalen over het leven van de Heere Jezus Van de hand van Laura Zwoferink, auteur van Kijk & Lees, verhalen over kinderen in de Bijbel, verschijnt een nieuw voorleesboek, vol prachtige illustraties van Peter Nuyten. In dit boek wordt over het leven, lijden en sterven van de Heere Jezus verteld.   

Een schitterend (voor)lees- en kijkboek. Het boek is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf vier jaar en kan door wat oudere kinderen zelf gelezen worden. De originele en op veel onderzoek gebaseerde illustraties vullen de verhalen aan en bieden er een verrassende kijk op. Ze geven uren kijkplezier.

De tekst is eenvoudig en direct, waardoor de Bijbelse boodschap dicht aan het hart van kinderen wordt gelegd. Samen met de gespreksvragen bieden de verhalen volop mogelijkheden om met het kind verder te praten.

Bestel tijdig en voorkomt teleurstelling. De verwachting is een grote vraag evenals bij de eerste druk van deel 1 het geval was. KLIK HIER voor een VOORBEELD Kijk en Lees Bijbel   deel 2   Kijk & Lees

Uitg. den Hertog, 165 pag, gebonden, Nieuw!

Nieuw!    Kinderbijbel  Bijbelverhalen