Geen producten (0)
 

Karens, ds. M. - Een Toevlucht van geslacht tot geslacht - Psalm 90

€ 16,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTMe-27909
EAN code 9789033131806
Omschrijving

Meditaties over Psalm 90 

Psalm 90, de 'oudejaarspsalm', gaat over het leven van elk mens in eeuwigheidslicht. Mozes, de man Gods, wijst op de vergankelijkheid van dit aardse leven. In zijn gebed horen we over Gods toorn, over zonde en dood, over menselijke broosheid, maar ook over Gods grootheid en genade. Het ene geslacht gaat en het andere geslacht komt. Maar ook mag hij getuigen van de eeuwige trouw en liefde van de onveranderlijke God van het verbond. Het is een geloofsbelijdenis: 'HEERE, Gij zijt ons geweest een Toevlucht van geslacht tot geslacht.' 

Bij alles wat vandaag grote zorgen geeft, bij alles wat verandert en voorbijgaat, blijft deze God een Toevlucht. Generaties lang is de eeuwige en almachtige Schepper een veilige Woning voor ballingen en zwervers op aarde. Alleen door het oprechte geloof in Jezus Christus, gewerkt door Geest en Woord, is God een Toevlucht voor de Zijnen. Hij is de Rots om in te wonen, om gedurig daarin te gaan. Een veilige Schuilplaats. 

In 'Een Toevlucht van geslacht tot geslacht' legt de auteur de boodschap van Psalm 90 in 25 meditaties aan het hart van de lezer.

Uitg. den Hertog, 128 pag. gebonden, Nieuw!