Geen producten (0)

Spel - Kwistet - Nieuw!

€ 37,99 € 32,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Het spel 'Kwistet' in een nieuw jasje! Met een vernieuwd spelbord.
Test je kennis van de Bijbel met deze spannende versie van Kwistet! Geef het goede antwoord en volg de reizen van de verschillende Bijbelse personen. Voltooi jij als eerste de opdracht?

VERNIEUWDE OPZET
De nieuwe versie van het spel heeft een groot aantal nieuwe vragen en opdrachten én een nieuw design. Het spelbord laat de reizen zien die personen uit de Bijbel hebben gemaakt in het oude Israel. We hebben historische landkaarten bestudeerd om een zo getrouw mogelijke kaart te maken. Ook hebben we gekeken naar het klimaat van destijds. (De regio was vroeger een stuk groener dan nu!)

VERNIEUWD DESIGN
Er is veel aandacht en tijd gestoken in het design en de speelbaarheid van het spelbord. We hebben een bibliotheek aan grafische elementen vormgegeven die verwijzen naar de omgeving van die tijd. Het was een grote uitdaging om de vele routes en locaties zo duidelijk mogelijk grafisch weer te geven zodat het spel er niet alleen mooi uitziet maar ook prettig speelbaar is. Voorafgaand aan het definitieve ontwerp zijn diverse testrondes geweest. Daarnaast hebben we goed gekeken naar verschillende designstijlen. De doelgroep is breed, van jong tot oud. Het spel moet voor iedereen aantrekkelijk zijn om te spelen.

BIJBELKENNIS
Met meer dan 400 vragen bouwt het spel spelenderwijs je bijbelkennis op. Door het spel te spelen, ontdek je de context van duizenden jaren van reizen in het gebied dat nu Israel heet.

VOOR WIE?
Het spel is bedoeld voor thuis, voor scholen, voor verenigingen. Aanbevolen!

Vanaf 4 jaar
Vanaf 2 spelers
10 Bijbelse routes
400 Bijbelse vragen

Nieuw!