Geen producten (0)
 

McGrath, Alister - De laatste der puriteinen

€ 9,95
Op voorraad
Omschrijving

James, Packer behoort tot de bekendste namen binnen de huidige christelijke wereld. Hij werd door de lezers van het Amerikaanse magazine Christianity Today uitgeroepen tot een van de invloedrijkste theologen van de twintigste eeuw, direct na C.S. Lewis.

Van zijn boeken zijn er wereldwijd meer dan twee miljoen verkocht en zij worden veelvuldig genoemd als keerpunt in het leven van christenen. Ook in Nederland heeft Packer de laatste jaren grote groepen christenen beïnvloed, zowel in evangelische kringen als in de reformatorische kerken. Door zijn boeken (waaronder God leren kennen, Groeien in Christus en jagen naar heiliging), zijn spreekbeurten op veelbezochte conferenties en zijn artikelen in Christen

Vandaag heeft Packer al velen bereikt, aangesproken en tot denken gezet. Het meest opvallende daarbij is dat deze Engelse dogmaticus samen weet te binden. Hij weet niet alleen zowel wetenschappers als gemeenteleden te bereiken, maar ook zowel evangelischen als reformatorischen aan te spreken. Door zijn zeldzame gave om theologische wetenschap en geestelijke wijsheid samen te laten gaan, staat hij tussen de grote geestelijke schrijvers uit de evangelicale traditie, zoals John Owen, Jonathan Edwards en C.S. Lewis.

Uitg. Boekencentrum,320 pag. pb. In supermooie staat. Naam voorin weggelakt.