Geen producten (0)
 

Spurgeon, C.H. - het gezin, een rots in de wereld

€ 8,75 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
EAN code 9789075957020
Omschrijving

Een rots in de woestijnCharles Haddon Spurgeon (1834-1892) wordt wel de 'prins der predikers' genoemd. Zijn preken zijn velen over de hele wereld tot zegen geweest.

Tijdens zijn leven waren zijn preken reeds zo geliefd dat ze de maandag nadat ze uitgesproken waren reeds per telegraaf naar Amerika werden geseind, waar ze dan in de krant werden opgenomen.
De prediking van Spurgeon kenmerkt zich door een blijvende actualiteit. Zijn preekstijl is direct, sprankelend en verre van saai. Het kenmerkt zich echter vooral door een heldere en eenvoudige Bijbelse boodschap.

Dit boek is het tweede deel van een serie opnieuw vertaalde preken van Spurgeon. Het thema is "het gezin, een rots in de wereld". Spurgeon laat duidelijk de zegen zien die uitgaat van een christelijk gezinsleven. Een vader en moeder die de Heere vrezen, is een van de grootste geschenken die iemand kan krijgen. En het christelijke gezin is een zoutend zout voor de hele samenleving. Maar bovenal verkondigt Spurgeon de genade van God voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Boekhout serie

  1. Gezinsreformatie - Genesis 35 : 1
  2. De zegen van een christelijk gezin - Markus 1 : 29 - 33
  3. Een heilig besluit van een  huisvader - Psalm 101 : 2
  4. Het gezin en jonge Godsvrucht - Klaagliederen 3 : 27
  5. Kinderen zijn de opvolgers van hun ouders - Psalm 45 : 17
  6. Het onderwijs op de zondagsschool - Psalm 34 : 12
  7. Huwelijksontrouw - Jeremia 2 : 36

Uitg. Boekhoudt, 122 pag. pb. Nieuw en laatste exemplaar!