Geen producten (0)
 

Brink, J.P. van den - Hij rekent met Genade

€ 12,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Hij rekent met genade De Heidelbergse Catechismus berijmd & door ontleding uitgelegd Jan van den Brink
 
Een unieke leerzame zangbundel!
 
In deze zangbundel zijn alle 52 zondagen van de Heidelbergse Catechismus berijmd op psalm melodieën. Bij elke zondag is gezocht naar een psalm die een verband heeft met het in de betreffende zondag behandelde onderwerp. De inhoud van de zondag is vervolgens ook op de wijs van de gekozen psalm berijmd.
Bij de verzen is bovendien een couplet uit de gekozen psalm opgenomen om het verband met de zondag zichtbaar te maken.
De verzen brengen het oude goud van het belijdenisgeschrift in een nieuwe vorm; bovendien staan er aantekeningen voor verder onderzoek: persoonlijk of met elkaar.
 
Achterin de bundel is de complete tekst van de Heidelbergse Catechismus opgenomen. Er is hier voor een bijzondere manier van weergave gekozen om de tekst wat beter leesbaar te maken. In elk antwoord is gezocht naar de kern van de zin, zonder alle bijzinnen en bepalingen. Deze hoofdzin is links op de pagina uitgelijnd. Alle andere delen van het antwoord staan rechts uitgelijnd in een kleiner lettertype. Desgewenst kan bij het lezen dit rechterdeel met de hand worden afgedekt zodat de aandacht meteen getrokken wordt naar de kern van het antwoord.
 
De bundel is veelzijdig te gebruiken: in de huisgodsdienst, op verenigingen, op catechisatie, persoonlijk, kortom: een boek om uit te zingen en om uit te leren! 

Bestel deze bundel tijdig en mis 'em niet; er is grote vraag naar. Zangbundel