Geen producten (0)
 

Burghout, Adri - Lifeliner 2 en de gekaapte luchtballon (3) - luisterboek

€ 12,90
Op voorraad
Omschrijving

Johan wil het liefst piloot worden, net als zijn oom Rob. Die vliegt op een trauma-helikopter: Lifeliner 2. Op een dag zien Johan en zijn vriend Willem een luchtballon. Ze volgen hem per fiets. Daardoor raken ze verzeild in een spannend avontuur, want de ballon blijkt gekaapt te zijn! En de mannen in de ballon zijn niet veel goeds van plan. Johan en Willem houden de ballon goed in de gaten. Zo kunnen ze later de politie helpen, die op zoek is naar de criminelen. En de buit? Daar weet Willem alles van af.

Lifeliner 2 en de gekaapte luchtballon is het derde deel in de Lifelinerserie. In dit deel hoor je over de avonturen van Johan, de 10 jarige zoon van Judith. Zij is de zus van Rob en Timo. Op de dag dat Johan de luchtballon volgt, komt hij meerdere malen zijn oom Rob tegen, want de criminelen in de luchtballon bezorgen Lifeliner 2 een drukke dag.

Dit luisterboek is geschikt om te luisteren vanaf 8 jaar en bestaat uit twee cd's. Dit luisterboek is ook heel geschikt om samen met het boek te (leren) lezen.

 2 Cd Audio. Nieuw! Leverbaar!