Geen producten (0)
 

Frinsel, J.J. - Kerstverhalen deel 6 - NIEUW

€ 10,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd nvt
Specificaties
Productcode NCDVe-26676
EAN code 9789493043343
Productcode leverancier Toren
Omschrijving

Kerstverhalen deel 6 - Geschreven en verteld door Johan Frinsel 

 

11. ‘Het feest gaat door’

Al járen speelde hij op het orgel tijdens het kinderkerstfeest. Maar nu werd hij als een oude opa aan de kant geschoven. Er moest een kinderkerstspel komen en daar hoorde een nieuwe, jonge organist bij. Die ‘nieuwe’ kon het vast niet zo goed. En ze vonden dat hij, nu hij geen orgel meer hoefde te spelen, ‘de oude Simeon’ wel kon spelen. Daar heeft hijnatuurlijk gauw voor bedankt. Wel gaat hij naar het kinderkerstfeest toe. ‘Wilt u op mijn zoontje letten?’, vraagt een vrouw. Voordat hij het weet zit het kereltje al naast hem. Het wordt een onvergetelijk kinderkerstfeest.

12.‘Het kerstfeest van de kistenmaker’
Martijn klimt hijgend de trap af. Weer heeft hij een pakket met eten voor een deur neergezet. Zo voorziet hij veel arme gezinnen van een pakket met levensmiddelen. Morgen is het Kerst. Helaas gaat dit werk hem steeds minder goed af. Hij zal het niet lang meer kunnen doen. Hij loopt terug naar zijn werkplaats, waar hij kisten maakt. ‘Meneer Martijn’, klinkt een stem. Wie is daar? In het zachte kaarslicht ziet hij iemand staan. ‘Ik wil deze kist en snij er een kruis in’. Martijn snapt er niets van. Het wordt een bijzondere avond voor Kerst…op…?

Dit luisterboek bestaat uit één audio CD met een luisterduur van 54 minuten en is geschikt voor jong en oud (vanaf +- 8 jaar)

Nieuw!