Geen producten (0)
 

Frinsel, J.J - Kerstverhalen deel 3 - NIEUW

€ 10,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NCDVe-26679
EAN code 9789493043312
Omschrijving

Kerstverhalen deel 3 - Geschreven en verteld door Johan Frinsel   

5 .‘Vuil werk’ 

De loodgieters, Ben en Dirk, hebben een riolering bij een oude vrouw vervangen. ‘Daar is hij weer’, klinkt de stem van de oude vrouw. Tegenover het huis staat een man, met ongekamde haren, vieze kleren en blote voeten, in een vuilnisbak te graaien naar iets eetbaars, dat hij vervolgens opeet. Dirk, aangemoedigd door de oude vrouw, gaat naar de man toe om te vragen of hij iets voor hem kan doen. De zwerver reageert niet. ‘God zoekt je’, zegt Dirk dan zacht. De reactie van de zwerver is even verrassend als afschuwelijk…

6. ‘Net als vader’

José en haar vader gaan bij het woonwagenkamp vertellen over de Heere Jezus. Maar eerst moet de auto worden gemaakt bij de sloper. De auto wordt gemaakt en terwijl ze wegrijden, wil de sloper het geld in zijn portemonnee doen. Maar, waar is die gebleven? ‘Die zigeuner had hem zojuist gestolen natuurlijk!’ De sloper gaat hen achterna, maar kan niets vinden. Thuisgekomen blijkt dat zijn vrouw hem had opgeruimd. Wat schaamt de sloper zich. Een paar dagen later is de sloper met zijn vrouw bij het kerstfeest van de kerk. En wie treedt daar op…?

Dit luisterboek bestaat uit één audio CD met een luisterduur van 53 minuten en is geschikt voor jong en oud, vanaf de leeftijd 8+.