Geen producten (0)
1 2
 

Rutherford, Samuel - Zijn genade zij met u

€ 17,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTDi-4046
EAN code 9789033127397
Omschrijving

Een selectie uit de brieven
Samuel Rutherford was zeer bewogen met het heil van zijn medereizigers naar de eeuwigheid. Het maakte voor hem geen verschil of hij sprak met kasteelheren of herdersjongens. Hij bad zo voor hen dat hij durfde zeggen: 'Daar worstelde ik met de engel en overwon.’
Rutherford had talrijke contacten met wie hij correspondeerde. Wanneer zijn hart overvloeide van liefde tot Christus, schreef hij soms vele brieven op één dag. Al zijn brieven leiden naar Christus en Zijn gerechtigheid.
De brieven van Rutherford zijn altijd zeer geliefd geweest. De bekende Engelse predikant J.C. Philpot zei ervan: ‘Welk een gewicht en kracht spreekt eruit! Hoe zwak en pover is vergeleken hiermee al onze prediking.'
Dit boek biedt een selectie uit Rutherfords brieven. De vertaler, de heer S. Houtekamer, heeft iedere brief ingeleid met achtergrondinformatie over de historische context en de genoemde personen.
We achten deze brieven als hemelse juwelen. Ze zijn bedauwd met de liefde van Christus en met de ware geloofsijver om zondaars aan te zeggen dat er buiten Hem geen leven is.
~ ds. J. Roos in het 'Ten geleide'

144 pag. gebonden. Nieuw en laatste exemplaar!