Geen producten (0)

Tiptoi® boek - Op de boerderij

€ 20,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 25558
EAN code 4005556006120
Omschrijving

Speel tiptoi op de Boerderij, met meer dan 600 levensechte geluiden, gesproken informatie, dialogen en met liefdevol geïllustreerde, gedetailleerde afbeeldingen van machines, gewassen en dieren. Daarbij zijn er veel spannende zoek-, tel- en raadspellen en kinderliedjes om mee te zingen. Zo wordt een bezoekje aan de boerderij een echte belevenis!

Het interactieve leersysteem voor boeken, spellen en puzzels


tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

Voor boeken, spellen en puzzels


Met de tiptoi stift kunnen alle producten die het tiptoi logo dragen, gebruikt worden. Het assortiment bestaat uit boeken, spellen en puzzels met de belangrijkste leer- en kennisthema's voor kinderen van 4 -10 jaar. Voor elk product zijn op het internet de bijbehorende audiobestanden gratis beschikbaar. Op de stift kunnen meer producten gelijktijdig opgeslagen worden.

Pen niet in begrepen, is los verkrijgbaar bij ons

Nieuw!