Geen producten (0)
 

Harinck, ds. C. - Gods beloften in het persoonlijk leven

€ 19,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

De kennis van Gods beloften laat te wensen over. Er heerst veel verwarring over. Soms lijkt er zelfs een huiver te zijn om over de beloften van God te spreken. Dit heeft een achtergrond. Velen hebben het alleen over Gods beloften, en zwijgen over Gods eisen. Maar God spreekt met twee woorden tot ons: Wet en Evangelie. Die twee zijn niet te scheiden. Alleen leven bij de Wet leidt tot een koud, wettisch leven. Alleen leven bij de beloften leidt tot oppervlakkigheid en zielsbedrog.

De eis van de Wet moet ons brengen tot het geloof in Gods beloften. Het christenleven dat daardoor ontstaat, is een leven naar Gods Wet en een vertrouwen op Gods beloften. Jezus Christus is het Fundament van dit geloofsvertrouwen. In Hem zijn al Gods beloften ja en amen.

Ds. Harinck schreef dit boek vanuit de wens dat de lezer gebracht mag worden tot dit christenleven, dat leeft naar Gods Wet en hoopt op Gods beloften. Gespreksvragen maken dit boek bijzonder geschikt voor kringwerk. Ds. C. Harinck (1933) is emeritus predikant van de Gereformeerde Gemeenten. Van zijn hand verschenen diverse boeken.

Uitg. den Hertog, 144 pag. gebonden. Nieuw!