Geen producten (0)
 

Harinck, ds. C. - De toeleidende weg tot Christus

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Is er voor verloren zondaren een weg die tot Christus leidt? Is deze weg voor ieder mens dezelfde? Is ellendekennis de voorwaarde om tot Christus te komen? Wordt door te spreken over een 'toeleidende' weg tot Christus het geloof niet geblokkeerd? De worsteling met deze vragen en de (theologische) ontsporingen in de antwoorden hierop, hebben de auteur ertoe bewogen om opnieuw deze vragen en antwoorden te toetsen.

In De toeleidende weg tot Christus gebeurt dit op indringende wijze, in het licht van de Schrift, de Reformatie, de Nadere Reformatie en de Gereformeerde Belijdenis. De toeleidende weg tot Christus wil hen, die met deze vragen worstelen, de juiste weg wijzen. Ongezonde ontsporingen in de leer worden op milde wijze gecorrigeerd, opdat de gezonde leer mag terugkeren en vele verloren zondaren tot Christus geleid mogen worden en in Christus vrede met God mogen vinden.

Ds. C. Harinck (1933) is predikant van de Gereformeerde Gemeente te Terneuzen. Van zijn hand verschenen verschillende boeken, waaronder bij onze uitgeverij Tot belijden geroepen en Het leven van Maria Magdalena.

Uitg. Groen, 238 pag. pb. In goede staat