Geen producten (0)
1 2
 

Boer, ds. G. - De Sterke en de Sterkste

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Voorwoord: Uit de gemeente kwam het verzoek de bijbellezingen, gehouden in de Oude Hervormde Kerk te Huizen (Nh.) in het tweede deel van de winter 1960-1961, te bundelen en uit te geven.
Aan dit verzoek van de gemeente heb ik gepoogd door middel van deze bundel te voldoen. Veel dank ben ik verschuldigd aan enkele gemeenteleden, die het gesproken woord opnamen op de
recorder en het daarna uittypten.
Behalve de gewone commentaren heb ik met veel liefde voor deze bijbellezingen benut de prachtige schets over Dan in het boek: Profetische Vergezichten van Ds. J. Overduin. Ook heb ik met dankbaarheid Ds. C. A. V reugdenhil' s: Simson geraadpleegd. Ds. V reugdenhil bracht mij vaak bij een bron, die ook hij raadpleegde: Lange' s Bibelwerk. een voortreffelijk werk.
Deze bundel moge evenals het hart van de lezer doortrokken worden met de volheid van de Heilige Geest. Wanneer de zegen, die er was onder het gesproken woord, verlengd wordt tot dit geschreven woord, zal de Heere alleen de eer ontvangen. Nooit - dan bij en na het houden van deze bijbellezingen - heb ik geweten, dat ook deze woorden Gods zo rijk aan lering, vermaning en vertroosting zijn. Het is wel een zonderlinge genade voor gemeente en dienaren met dit Woord Gods bezig te mogen zijn.

Huizen (Nh.), september 1961.  G. BOER.

Uitg. den Hertog, 118 pagina's gebonden. In goede staat!