Geen producten (0)
 

John, J. / Mark Stibbe - Peper & Zout

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2BKC-26802
Omschrijving

Anekdotes, humoristische en pittige uitspraken over geloof, kerk en het menselijk leven

Een boek vol serieuze oefeningen voor de lachspieren! De auteurs verzamelden grappen, citaten, uitspraken en anekdotes rond allerlei thema”s. De auteurs zijn bekende voorgangers in het land waar de humor is uitgevonden; Engeland. Ze gebruikten de uitspraken en anekdotes tijdens hun toespraken en preken.

Peper & zout heeft een luchtige inhoud, maar de samenstellers nemen alle bijbelteksten wel serieus. Veel uitspraken zijn niet alleen verrassend, ze zetten de lezer grondig aan het denken. Soms dreigen heilige huisjes even te wankelen, maar ook dat kan gezond zijn.

Dit boek vertelt van a tot en met z allerlei grappen, leuke anekdotes, bondige uitspraken en wat al niet met betrekking tot geloven, kerk, predikant en gemeentelid, kortom het leven. Het boek is allereerst bedoeld voor de predikant om zijn preek op te sieren en het gehoor te trekken – al is lang niet alles daarvoor geschikt! -, maar ieder die het leest zal het grappige en het ernstige ervan inzien, ook al zijn er uitspraken bij die flauw zijn en zijn sommige grappen erg bekend. Toch zijn er uitspraken die tot nadenken stemmen, bijvoorbeeld ‘Een hoo

Uitg. Ark Media, 225 pag. pb. in zeer mooie staat!