Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Berghuis, Wiesje - Mysterie van Ison (Set van 3 boeken)

€ 37,50 € 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd gecheckt uitverkocht
Specificaties
Productcode NBKJ-27183
Productcode leverancier Scholten
Omschrijving

Complete serie van 'Het Mysterie van Ison!  Nu van 37,50 voor 29,95!   OP=OP!

deel 1

'De ontvoering' neemt je mee op avontuur. Het speelt zich af in de hedendaagse tijd.

Roi is een levensluchtige jongen die van buitenspelen houdt. Op een dag wordt zijn moeder ontvoerd. Romez, de vader van Roi, gaat haar zoeken en brengt zijn kinderen voor hun eigen veiligheid naar oma. Hij geeft zijn zoon de opdracht om zich over zijn zusjes te ontfermen tijdens zijn afwezigheid. Maar dit is voor Roi niet te verkroppen. De jongen kan niet thuis toekijken en afwachten terwijl hij actief wil helpen zijn moeder te bevrijden. 

Midden in de nacht sluipt Roi het huis van zijn oma uit en haalt zijn beste vriend Durian op. Samen gaan ze een gevaarlijk en gewaagd avontuur aan. Ze komen in onvoorziene situaties terecht en krijgen hulp uit onverwachte hoek. Een meeslepend verhaal waarin vriendschap, moed en vertrouwen centraal staan. 'De ontvoering' is het eerste deel van de trilogie 'Het mysterie van Ison'. De delen vormen een geheel, maar je kunt elk boek afzonderlijk lezen.

deel 2

Roi kan Anne-Maé niet uit zijn gedachten krijgen. Ze houden contact via
WhatsApp, maar als Roi op een gegeven moment niets meer hoort maakt hij zich
zorgen. Hij schrijft haar een brief maar krij gt antwoord van haar moeder dat
ze weg is. Roi besluit haar te gaan zoeken. Hij weet gewoon zeker dat ze in
gevaar is. Thuis gaat het niet zo lekker doordat de steen voor spanning zorgt
tussen Roi en zijn vader, maar dat houdt Roi niet tegen om de steen mee te
nemen op zijn nieuwe avontuur. Ga jij dit spannende avontuur aan met Roi en
Anne-Maé?

deel 3

Roi en Anne-Maé zijn eindelijk samen. Ze genieten ervan dat ze elkaar nu elke dag kunnen zien. Hun avonturen samen zijn tot nu toe spannend en heftig geweest. Roi overweegt om zijn steen -een kostbaar bezit- weg te doen, maar Anne-Maé grijpt in. De tieners bedenken het plan om samen op wintervakantie te gaan, om nieuwe herinneringen op te bouwen en zo de ellende die ze samen meegemaakt onverwachte sneeuwstorm raken ze verwijderd van hun reisgezelschap. 

In een poging de weg terug te vinden naar de groep ontmoeten ze David, een man die hun leven zal veranderen. Hij neemt ze mee op een avontuur dat ze nooit meer zullen vergeten. Houden de tieners stand onder deze zware beproevingen? Is hun relatie opgewassen tegen de uitdagingen die ze te verduren krijgen? En welke rol heeft de steen in dit verhaal? 'De steendragers' is deel 3 van 'Het mysterie van Ison'. De trilogie vormt één verhaal, maar de delen kunnen apart van elkaar gelezen worden.

Nieuw en laatste sets!  actie2022