Geen producten (0)
1 2
 

Van Punt tot Punt Puzzelboek avontuur deel 1

€ 9,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKK-27428
EAN code 9789045320250
Omschrijving

Dit heb je echt nog nooit gezien! De avontuurlijke dot-to-dotpuzzels van David Kalvitis geven helemaal niks weg van de oplossing en de dots lopen over meerdere pagina's en tot in de duizendtallen.

Zijn dot-to-dot-avontuurpuzzels bieden een diversiteit aan gloednieuwe puzzelsoorten. Kalvitis heeft patent op unieke methoden om punten te verbinden, zoals de pijlenpuzzel, kompaspuzzel, huisnummerpuzzel, symbolenpuzzels en puntenvelden.

Zijn puzzelboeken bevatten elk meer dan 40 puzzels om te ontcijferen en bijzonder aan deze avontuur-editie is de unieke centerfold waardoor je in het midden an het boek een puzzel van 4 pagina's en twee puzzels van 3 pagina's vindt!

Elke oplossing is gedetailleerd, prachtig getekend en charmant. Een perfect tijdverdrijf voor in het weekend, op vakantie, voor jezelf of om cadeau te geven!

David Kalvitis is ontwerper en kunstenaar. Hij studeerde af aan de universiteit van Syracuse in New York, waar hij de studie Editorial Design, Painting & Photography volgde en zijn Master of Fine Arts behaalde. Zijn dot-to-dotpuzzelboeken - die in Amerika verschijnen bij zijn eigen uitgeverij Monkeying Around - hebben al diverse onderscheidingen en awards in de wacht gesleept.

Nieuw!