Geen producten (0)
-29%
Scannen0108a 0
 

Ook uit de mond der kinderen (2)

€ 20,99 € 15,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving
Ook uit de mond der kinderen ... 2 1e druk is een boek van Stichting Geestelijk Lied Gereformeerde Gezindte uitgegeven bij Vbk Media. ISBN 9789023910725
 
Deel 2 van Ook uit de mond der kinderen biedt opnieuw 100 grotendeels nieuwe liederen voor de basisschool. Deel 1, waarvan inmiddels drie drukken zijn verschenen, heeft niet alleen daar reeds zijn goede diensten bewezen, maar ook in jonge gezinnen en op zondagsscholen, op jeugdclubs en in het evangeliesatiewerk.
 
Enerzijds heeft het bestuur van de Stichting Geestelijk Lied Gereformeerde Gezindte met dit tweede deel opnieuw beoogd, dit in antwoord op de bijbelvertaling ook uit de mond der kinderen Gods lof wordt bezongen door middel van liederen die in overeenstemming zijn met Schrift en belijdenis. Anderzijds komen in een flink aantal liederen momenten uit het school- of clubleven en gebeurtenissen in het kinderleven aan de orde; al zingend klinkt uit de kindermond voor zichzelf of anderen een bede tot God om hulp en bewaring en wordt Hij gedankt voor Zijn goede gaven. Ook in dit deel zijn liederen voorzien van eenvoudig uit te voeren bewerkingen en van didactische aanwijzingen, waardoor zij op een afwisselende manier kunnen worden aangeleerd en door velerlei instrumenten begeleid.
 
Uitg. Boekencentrum, 208 pag. gebonden, Laatste exemplaar!