Geen producten (0)
 

Verweert, Joke - Retour Rantepao

€ 19,90
Op voorraad
Omschrijving

Schrijfster Joke Verweerd heeft een nieuwe roman geschreven: Retour Rantepao. Aanleiding voor dit boek is het honderdjarig jubileum van de band tussen de GZB en Toraja (Indonesië).

Retour Rantepao gaat over zending. Eigenlijk kun je de inhoud ervan in één zin samenvatten: Wat mag de Boodschap je kosten? “Als je iets goeds doet voor God, verwacht je misschien diep in je hart daar iets voor terug”, legt Joke uit. “Denk je niet dat het bij ons zo werkt? Dat we er eigenlijk stiekem voor beloond willen worden? In Retour Rantepao wordt duidelijk dat het heel anders kan gaan. Dat het leven heel weerbarstig kan zijn. Het boek gaat over hoe ingewikkeld het leven soms kan zijn en ook over hoe moeilijk het voor omstanders is om daar op de juiste manier mee om te gaan. Het boek is daarom is voor iedereen herkenbaar, ook al gaat het over zending.”

Behalve Retour Rantepao schreef Joke een kinderboek: De jongen met de vechthaan. Dit boek gaat over de Indonesische kinderjaren van ‘mission kid’ Mirjam, de hoofdpersoon uit Retour Rantepao.