Geen producten (0)
 

Maljaars, ds. S. - Brood in de woestijn (Over Gods leiding in ons leven)

€ 19,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTDi-15943
EAN code 9789033128271
Omschrijving

Gods leiding in ons leven - God leidde Zijn volk Israël door de woestijn langs een omweg. Daar had Hij Zijn wijze bedoeling mee. Hij wilde lessen leren die ze anders nooit hadden gekregen. Ondanks de ongehoorzaamheid van het volk bewees de Heere dagelijks Zijn trouwe leiding en zorg. Aan het eind van de reis mocht Mozes dan ook zeggen: 'Deze veertig jaren is de Heere uw God met u geweest; geen ding heeft u ontbroken.'

Onze levensreis loopt ook door de woestijn. De Heere bestuurt ons leven. Het is een wonder van genade als Zijn weg ons leidt tot bekering. In het leven van Gods kinderen gebruikt de Heere de reis door de woestijn om dieper geestelijk onderwijs te geven.

In Brood in de woestijn belicht ds. Maljaars hoe de Heere Zijn volk tijdens de reis door de wildernis voorzag in alles wat nodig is. Ze ontvingen Zijn bescherming, maar ook Zijn terechtwijzing. De auteur trekt verschillende lijnen naar het leven van elke dag. Daarbij wordt steeds heengewezen naar de Heere Jezus Christus, als het levende Brood. Uiteindelijk moet alles in de woestijn van ons leven leiden naar Hem, in Wie het leven ligt.

Ds. S. Maljaars (1968) is predikant van de Gereformeerde Gemeente te Meliskerke.

Uitg. den Hertog, 128 pag. gebonden, Nieuw!